vineri, 27 martie 2015

Ai de gand sa plangi si sa te consumi? Capuu' sus !

Am realizat că ne obosim cu lucruri și supărări fără rost, că pretindem de la oamenii ceea ce n-au și suferim când ar trebui să ne bucurăm de viața. Am privit în jurul meu și am realizat că sunt un om norocos și pentru o relație închisă sau câteva minciuni n-are rost să mă opresc și să bat pasul pe loc. Nimeni nu-mi va aduce înapoi timpul pierdut, nimeni nu-mi oferă încă o șansă și viața asta trece prea repede pentru a-o călca în picioare.
Am pretenții de la mine, știu ce pot și știu ce este prea mult pentru mine: atunci lupt mai mult și nu-mi permit să renunț, să mă dau bătută și să mă demoralizez. Draga mea, ce ai de gând să faci? Să plângi, să te consumi, să renunți la frumusețea zilei de azi pentru ce a fost ieri? Poți plânge o zi, dar a doua zi trebuie să te ridici pentru că altfel te vei întrista pe zi ce trece și vei ajunge să crezi că fericirea și bucuria ta depinde de ceilalți. Mergi înainte, pleacă undeva, nu renunța și nu te închide. Golul în suflet la un moment dat dispare și lacrimile de ieri se vor transforma într-un zâmbet puternic!
  

I see...

Când lacrimile ei nu mai contează pentru tine, când nu te mai interesează ce face, când pui mândria în fața relației voastre, las-o să plece.



   Câteodată nu găsim cuvinte în fața unui adio sau probabil nici nu ne dorim să se termine dar realizăm că suntem în plus, că n-avem ce căuta în viața unui om. Sunt dureroase lacrimile din iubire. M-am îndrăgostit mai greu, tu ai fost mai rapid dar prefer așa pentru că astăzi, la sfârșit, eu te iubesc mai mult deși sunt jumătatea care suferă, care se ascunde într-o cameră pentru a plânge. Toți spun că durerea trece, toți îți spun să reziști dar te gândești cu frică la ziua de mâine, la diminețile în care îi vei duce lipsa, la locurile împreună, la momentele în care ați râs cu poftă. Te gândești la toate astea și realizezi că aparțin trecutului pentru că la un moment dat omul pe care îl iubeai s-a schimbat iar tu, îndrăgostită până peste cap, te-ai trezit dintr-un vis mult prea scurt. Este dureros ca omul pe care îl iubești să-ți răspundă cu indiferență, consider că este mai omenesc să spui adevărul fără a călca sufletul altora în picioare. Când o relație se destramă, ea va plânge câteva zile, se va închide în camera ei, își va căuta prietenele și va încerca să treacă peste toate.
O femeie care nu iubește, nu insistă, nu întreabă, nu se preocupă, nu-i pasă. Atâta timp cât iubesc, nu reușesc să fiu indiferentă, mă las dusă de val și nu reușesc să-mi controlez sentimentele. Vreau totul de la omul pe care îl iubesc, vreau măcar un gram din răbdarea lui, din dragostea lui, din timpul lui. Când cineva mă uită într-un colț și îmi cere să fiu rece și să nu pun prea multe întrebări, realizez că nu mai are nevoie de dragostea mea. Atunci plângi, când realizezi că iubești un om care n-are nevoie de tine, de dragostea și susținerea ta. Când dai la o parte o femeie, fii conștient că va pleca cu inima frântă și nu te va ierta niciodată. O femeie nu iartă omul pe care l-a iubit și care a alungat-o din viața lui. Niciodată.