marți, 17 mai 2016

Past Simple

Oare de ce ? Nu era simplu sa fi cu o femeie care te iubeste si te accepta asa cum esti tu ?
Ne-am intalnit de atat de multe ori , dupa acea despartire care pe mine m-a derutat in legatura cu planurile mele .
De ce nu ai vrut sa ma asculti , sa ai incredere , sa fi prezent asa cum am facut-o eu .
Voiam decat sa ma apreciezi pentru tot ce fac sau ce am facut pentru tine , poti fi constient si tu ca nu orice femeie te accepta asa cum esti .

   Poate regreti , dar nu trebuie ,faptele sunt consumate , orice greseala facuta , este facuta si gata , regretele sunt neimportante .
Nu cred ca intre noi mai poate fi ceva , nu cred ca mai pot fi langa o persoana pentru care eu nu am insemnat nimic , care mereu imi spunea ca  "nu am chef " , iar eu am tacut , nu am mai spus nimic . Pentru ca pur si simplu le-am considerat doar niste cuvinte irosite , asa cum au fost si sentimentele mele pentru tine .

  Daca te gandesti sa repari ceva , te anunt ca nu vei putea , chiar nu vei mai putea face nimic , sa repari sau sa ma poti face sa am din nou incredere in tine , pentru ca stii ca intr-o oarecare masura eu nu am avut, pentru ca ai pierdut-o de mult , atunci cand te intalneai cu celalta fata . Gresesc cu ceva ?

  Eram cicalitoare ? Bineinteles , nu neg partea mea de vina , eu imi asum ceea ce fac , nu procedez cum procezi tu , ascunzi lucruri care s-au petrecut in viata ta , fapte care tu le-ai facut,

 Stii , imi este dor de tine , imi lipsesti , dar nu o sa mai fac nimic in legatura cu acest lucru , sincer iti spun , ca m-am saturat sa simt, sa vad cum tu iti bati joc , eu iti vorbesc iar tu ma aprobi, doar atat , nu ma asculti . Urat pot spune ca este cuvantul potrivit pentru atitudinea ta .

  Indiferenta te caracterizeaza , ce zici de una din serile in care ne-am intalnit , iti mai aduci  aminte cat de urat te-ai comportat ? Motivul este unul banal , si tu stii asta , m-am umilit si atunci inca o data , apoi din nou seara urmatoare , cand am plans in fata ta , nu vreau mila ta , nu vreau nimic , nu am vrut sa plang , mai ales de fata cu tine , dar nu am putut ascunde ceea ce simt de fapt in acel moment ...tristete.

 
  Nu mai sunt suparata , mi-a trecut , sunt chiar foarte bine acum si chiar ma bucur , ma bucur ca am puterea sa scriu despre adevaratele mele sentimente . Pentru ca te-am iubit cum nu am mai iubit pe nimeni , asta stiai ? Stiai ca voiam sa am un viitor cu tine , unul impreuna ? Probabil stiai , dar tu nu iti doreai . Am observat si asta si m-am resemnat , am inceput sa nu ma mai gandesc la tine atat de mult , nu te-am mai stresat asa cum o faceam inainte , am inceput sa ma gandesc si la mine , daca tu nu ai facut-o.

   Nu sunt fericita cu mine insami, dar pot spune ca sunt linistita , asa cum au fost acele zile , le tii minte ? Eu da . Acele zile minunate , in care ne-am si despartit .. Atat de mult m-ai iubit , incat ai devenit confuz . Poti sa-mi explici cum de poti fi confuz cu o persoana pe care susti ca o iubesti ? Eu nu as putea fi confuza in legatura cu tine , sau mai ales cu sentimentele mele fata de cineva . Sentimentele sunt sentimente , iar daca iubesti , iubesti din tot sufletul , ceea ce inseamna ca este imposibil sa devi confuz . Stiu , a fost inca un motiv de al tau .
 
   Sa fi calm pentru ca nu te urasc , desi am spus ca nu o sa te iert niciodata , nu am cum sa urasc pe cineva , pe care l-am iubit exagerat de mult , te-as fi sufocat crede-ma daca iti aratam cat de mult insemnai tu pentru mine , sau cat de mult te iubeam.

  O singura intrebare mai am . Ea stie ? Stie tot ceea ce ai facut tu ? Crezi ca daca ii spui adevarul exact cum a fost cu sentimente cu absolut tot , o sa ramana langa tine ? O sa te mai iubeasca ? Asa cum am facut-o eu ... Sa incerci sa vezi.
Iti doresc succesc cu asta si cu tot ceea ce o sa faci pe viitor .