duminică, 27 aprilie 2014

Ai plecat...

                              Numai o clipa, o viata pierduta

 

Sti ce e cel mai greu? Sa iti dai seama ca ai pierdut persoanele la care tii si tu sa nu fi facut nimic. Asta ma deprima cel mai mult! Sunt multi care ma cunosc,dar putini care imi stiu povestea. Cand aveam 11 ani, tataia a murit,am fost pur si simplu deprimata,ma simteam singura si ca nimic nu ma putea inveseli. Ce bine ar fi  daca ar fi acum aici,in ciuda a tot ce a fost. Tataia (Stefan) a murit de cancer. Cand am aflat,am impietrit si ma intrebam ,,Cum e posibil?!'', ,,De ce el si nu altcineva?!'. Cand vedeam casa in care au ramas doar amintirile,ma cuprinde o singuratate,dar in acelasi timp si o alinare. Nu pot spune ca am trecut peste pentru ca nu este asa. Nu am uitat acele amintiri placute sau neplacute. Mai ales momentul in care el a plecat. Nu iti dai seama cat tii la aceea persoana si nu stii cata nevoie ai de ea,pana nu o pierzi. Se spune ca persoana care s.a dus spre Rai ,,te urmareste'' sper ca asta se intampla si acum.  Nu te uit,doar imi amintesc cu drag de tine.  Aceasta melodie imi aduce aminte de ce am simtit in aceea zi cand tu ai plecat..

https://www.youtube.com/watch?v=oWYp1xRPH5g


 Tu ai plecat,eu am ramas. Timpul trece,dar nu te vindeca. We should all die together.

Stau si numar orele, nu-mi opresc lacrimile,
Nu stiu cum sa imi mai mint inima mea,
Ca tot intreaba de tine de ce nu esti cu mine,
S-ai grija de ea
Stau si numar orele, nu-mi opresc lacrimile,
Nu stiu cum sa imi mai mint inima mea,
Ca tot intreaba de tine de ce nu esti cu mine,
S-ai grija de ea

Lacrimi din iubire,
Vars doar pentru tine,
Nu am putut invata,
Sa traiesc fara iubirea ta,
Nu iti cer nimic,
Decat sa mai te vad un pic,
Sa-mi treaca putin de dor,
Sa pot si eu noaptea s-adorm

luni, 7 aprilie 2014

Cunoasterea de sine

              Cunoasterea de sine-Cheia Succesului ^_^

     Cunoasterea de sine sau Autocunoasterea ne ajuta sa ne cunoastem interiorul,sa ne atingem scopurile,sa ne testam limitele.

  Cunoasterea de sine se dezvolta odata cu varsta si cu experientele prin care trecem.Pe masura ce persoana avanseaza in varsta dobandeste o forta mai mare de cunoastere pe sine.

  Cheia succesului nu este greu de obtinut,daca vrei(poti) daca (nu vrei) ramai la un nivel inferior.Prin cunoasterea de sine ajungem la cheia succesului,tot ce trebuie sa facem este sa ne dorim si sa actionam!

  Alegerea carierei reprezinta un punct important in autocunoastere pentru ca atunci se contureaza lumea,viata,emotiile. Fiecare dintre noi isi doreste o cariera de succes,bine platita. Dar viata nu este roz~Trebuie sa muncim,sa dovedim ca meritam sa fim apreciati.

 Pornind de la urmatoarele intrebari :

~Care este locul in care va simtiti cu adevarat bine?

~Ce va place sa faceti?

~Ce va defineste?

Intrebati-va zilnic pentru a gasi raspunsul catre o viitoare cariera de succes.