luni, 7 aprilie 2014

Cunoasterea de sine

              Cunoasterea de sine-Cheia Succesului ^_^

     Cunoasterea de sine sau Autocunoasterea ne ajuta sa ne cunoastem interiorul,sa ne atingem scopurile,sa ne testam limitele.

  Cunoasterea de sine se dezvolta odata cu varsta si cu experientele prin care trecem.Pe masura ce persoana avanseaza in varsta dobandeste o forta mai mare de cunoastere pe sine.

  Cheia succesului nu este greu de obtinut,daca vrei(poti) daca (nu vrei) ramai la un nivel inferior.Prin cunoasterea de sine ajungem la cheia succesului,tot ce trebuie sa facem este sa ne dorim si sa actionam!

  Alegerea carierei reprezinta un punct important in autocunoastere pentru ca atunci se contureaza lumea,viata,emotiile. Fiecare dintre noi isi doreste o cariera de succes,bine platita. Dar viata nu este roz~Trebuie sa muncim,sa dovedim ca meritam sa fim apreciati.

 Pornind de la urmatoarele intrebari :

~Care este locul in care va simtiti cu adevarat bine?

~Ce va place sa faceti?

~Ce va defineste?

Intrebati-va zilnic pentru a gasi raspunsul catre o viitoare cariera de succes.




Un comentariu:

  1. pt tine anita un soare mic se numeste poezia : Inima mea,indoita de boala,are un mic soare,ce ii da lumina/speranta mea,de mai bine,deplina/un ingeras cu suflet curat /ce in dar de la Dumnezeu,am aflat/viata mea,mereu,s-a luminat/cand in preajma anitei,m-am aflat/te iubesc

    RăspundețiȘtergere