sâmbătă, 16 august 2014

S.O.S

Trecutul face parte din istorie,viitorul inseamna libertate. Acolo unde exista sentimente,sunt si regrete. Ador sinceritatea,chiar daca adevarul doare sau nu,conteaza modul in care o exprimi. Totul depinde de o singura persoana,de mine. Lumea este mare,oricat as fugi de trecut,el te urmareste. Ne facem sperante desarte plecand..

 Simte libertatea ! Avanta-te in cunostinte. Mereu si mereu exista o cale de iesire din acest labirint al vietii.. Sunt sigura ca acum te-au ajuns amintirile. Nu-ti lua gandul de la ele,asa vei fugi de adevar. Accepta tot ce nu trebuia sa faci ! E un pas importanta,spre tihna. Am auzit mereu de la prietenii mei ca i-au suparat cineva. Ma gandesc..De ce nu spunem cand suparam pe cineva?! Suntem imaturi ! Cat egoism ~~ ! Cand ceva ti se pare perfect,uita-te dincolo de aparente. Fiecare are personalitatea lui,gandurile lui,deciziile lui. Vrem sa ne intoarcem de unde am plecat,din trecut,pentru ca ne este frica de viitor. De ce? El tot o sa vina. 

Fiti normali ! Sinceri ! Cu ce ne ajuta atata perfectiune si falsitatea? Minciuna? Invidia? Critica? Rautatea? Cu nimic !! Poate una dintre acestea este un viciu pe care nu-l vrei. Nu fugi de acestea,scoate-le din personalitatea ta ! Aceasta melodie m-a inspirat... S.O.S

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu