duminică, 26 octombrie 2014

Un Gest Frumos

                                       Dragi cititori,

 Sa va spun cate ceva... Generozitatea este obiceiul de a darui,fara a astepta nimic in schimb. ''A fii generosi''  e ca si cum ne-am ajuta sufletul sa vada calea buna. Cand suntem generosi cu cei din jur pur si simplu sufletul nostru este impacat,ne simtit usurati,mandri. Deci am hotarat sa sustin copii defavorizati si pentru asta  am ales Fundatia Chance for Life. Acesta este link-ul :


    Fiecare dintre noi poate contribui,poate schimba in bine acest sistem ! Din punctul meu de vedere, acest sistem al Romaniei este dezinteresat de copii neajutorati. Avem dreptul sa ne revoltam verbal , violenta nu este o solutie. Aceste FONDURI, se strang pentru acesti copii. Daca Parlamentul nu se implica, o putem face noi ! Noi putem schimba viata unui copil in bine ! Si de aici pornind de la schimbare si implicare se rezulta un gest frumos de generozitate. Nu trebuie sa facem o donatie doar ca sa ne laudam imediat ca am  devenit un om bun. Donatiile se fac pentru binele acestor copii,se fac din placerea de ajuta. Deci : Putem ! Putem  ajuta  ! Putem contribui ! Cei care sunt dispusi si vor,pot face o donatie. Link-ul este mai sus. Va pupam ! :*

joi, 9 octombrie 2014

Din nou toamna

Pentru oameni, toamna este timpul recoltei, al adunării roadelor. Pentru natură, toamna este o perioadă a însămânţării, a risipirii în cele patru vanturi. 

In sfarsit a venit toamna... Vantul incepe sa aduca parfumul ei odata cu roua diminetii. Copacii au inceput a tremura. E toamnă iar. Mă uit pe geam şi un soare nu foarte prietenos îmi face cu mâna. Copacul din faţa casei, pare puţin speriat de ce i s-a intamplat: toate frunzele i s-au îngălbenit şi au început să-i cadă pe jos. În bătaia firavă a vântului pare că-şi tot învârte crengile în stânga şi-n dreapta şi încearcă să-şi adune din frunze. Două păsărele, care toată vara m-au trezit dis-de-dimineaţă cu ciripitul lor, se agită foarte tare. Se pregătesc de drum lung, îşi fag bagajele să plece prin  locuri mai calde, în care să petreacă iarna. De ce oare se grăbesc atât de tare? Poate pentru că n-or să mai ăinătăţuri găsească hrană sau o să le fie frig. Dar mai bine mă îmbrac şi ies puţin pe afara pentru a simti aerul curat si mireasma toamnei.
Cu siguranţă vara va veni din nou! 


miercuri, 1 octombrie 2014

Entuziasmul~ Sarea si piperul vietii

Entuziasmul te poate face ,,sa zbori''. Marile realizari nu se datoreaza decat ,,flacari'' care arde in sufletul unui om,aceasta fiind entuziasmul. Entuziasmul te elibereaza de imgrijorare. Cand esti entuziasmat creste nivelul de optimism si incredere ca vei reusi. Astfel,gandurile pline de ingrijorare vor fi inlocuite de cele pozitive. Asa ingrijorarile dispar ca prin minune daca te concentrezi catre situatii cu rezultat final ce iti poate oferii satisfactii. Entuziasmul te conduce catre succes. Am observat ca oameni cu nivel crescut de inteligenta,talent si creavitate nu au aceleasi rezultate incredibile. Ce face diferenta? Entuziasmul,pasiunea cu care altii se implica in munca lor. Personalitatea isi spune cuvantul si nu capacitatile creatoare. Pentru ca entuziasmul te face sa te daruiesti mai mult. CUM SA-TI CULTIVI ENTUZIASMUL :
~Incepe ziua cu vestile bune -) Cele 5 minute dupa ce te dai jos din pat sunt decisive pentru starea ta de spirit a zilei. Daca incepi sa te gandesti : ,,Aoleu,cate am de facut astazi !'' ,dispozitia se schimba si elanul dispare, Dar daca iti imaginezi ce bucuri minunate o sa faci azi,vei practica o stare de liniste si calm si vei fi multumit(a). Practicarea zilnica a motivatiei spirituale te poate incarca de entuziasm.
~Fii dornic(a) fata de viata,energic(a) si dornic(a) sa inveti -) Cand un om vrea sa invete mereu ceva nou,intampina provocarile vietii cu mintea deschisa si dezvolta energie pentru a face totul perfect si a schimba lucurile in bine,fiind entuziast, Orice lucru nou poate aduce un plus,iar orice lucru nou invatat atrage dupa sine noi experiente si noi curiozitati. Astfel ,iti vei pastra entuziasmul la un nivel optim de progres.
~Invata sa razi si sa te bucuri -) Rasul si placerea,bucuri cu care faci anumite lucruri iti va aduce vitalitate,tonus pozitiv si lucrurile vor fi realizate cu usurinta. Pe scurt,iti va mentine nivelul entuziasmului ridicat.
~Poarta-te conform principiului ,,ca si cum'' -) Daca vrei sa dobandesti entuziasm,poarta-te ca si cum l-ai avea deja. Mergi la serviciu/scoala ca si cum ai avea entuziasm, si ai sa observi cu ce placere si bucurie iti vei termina treaba. Avanta-te in actiune,incarca-te cu energie pozitiva si vei vedea ca vei atrage entuziasmul mereu de partea ta.
~Pastreaza-ti sufletul de copil -) ,,Adevaratul talent de a trai insemna sa-ti pastrezi un suflet de copil pana la adanci batraneti.'' Gandeste-te la copii care se joaca cu entuziasm,traiesc orice clipa cu entuziasm(cu intensitate) si raspandesc numai energie. Ce inseamna sa ai un suflet de copil? Sa fii curios,sa fii plin de iubire si de entuziasm.
~ Intretine entuziasmul pentru a-ti atinge un anumit scop -) Un obiectiv fascinant,o tinta care domina,te motiveaza si de care nu poti scapa. Apoi incearca sa intretii flacara entuziasmului si hraneste acest scop.


Bratarile elastice

Moda ! Creativitate ! Pasiune ! Obsesie ! Distractie ! Relaxare ! Toate aceste cuvinte caracterizeaza noua nebunie a anului 2014,votata deja cel mai mare succes COMERCIAL al anului 2014.Ele se pot adapta la orice dimensiune. Asa se fachttps://www.youtube.com/watch?v=5JgPMn3Rn_8

Fiind curioasa de fel,am incercat sa fac si eu. Nu e asa de greu. Conteaza sa retii cum se fac. Ne putem ocupa timpul cu ceva mult mai creativ.. Deci va sfatuiesc sa va apucati si voi. Bafta ! Acestea sunt modelele mele ~~~~ Va plac? Eu zic ca au iesit frumoase ! :D

Fiecare este unic in felul lui

Nimeni nu este superior,nimeni nu este inferior, si nu exista persoane egale intre ele. Fiecare este unic. Egalitatea este,din punct de vedere o aberatie. Nu toti oamenii pot fi un Albert Einstein si nici el nu poate fi ca tine.

Trebuie deci sa renuntam la toate ideile de superioritate,inferioritate,egalitate si sa le inlocuim cu ideea noua ,,Sunt unic !'' . Intr-adevar,fiecare om este unic privind modul de gandire si tot in acelasi timp si gesturile.

Priveste doar cu mai multa iubire si vei vedea ca fiecare are ceva propriu,un lucru pe care nu il mai are nimeni altcineva.

Adica oamenii sunt diferiti unul de celalalt,din punct de vedere fizic,al comportamentului in societate,unii au capacitatea de a percepe mai rapid,altii mai greu. Fii tu insuti ! Nu te lasa influentat de critici ! Eu cred in tine ! Stiu ca poti ! Fii natural ! Nu-ti ascunde imperfectiunile ! Fii ceea ce esti in sufletul tau.

Am citit in prea multe locuri persoane care vin sa dea sfaturi ca asa e bine; ca asa a citit;dar fiecare oml este UNIC in felul lui ,niciodata nu se va potrivi cu un expert  gasit in cartile de specialitate.Am deschis acest subiect pentru a trage un semnal de alarma !