miercuri, 1 octombrie 2014

Fiecare este unic in felul lui

Nimeni nu este superior,nimeni nu este inferior, si nu exista persoane egale intre ele. Fiecare este unic. Egalitatea este,din punct de vedere o aberatie. Nu toti oamenii pot fi un Albert Einstein si nici el nu poate fi ca tine.

Trebuie deci sa renuntam la toate ideile de superioritate,inferioritate,egalitate si sa le inlocuim cu ideea noua ,,Sunt unic !'' . Intr-adevar,fiecare om este unic privind modul de gandire si tot in acelasi timp si gesturile.

Priveste doar cu mai multa iubire si vei vedea ca fiecare are ceva propriu,un lucru pe care nu il mai are nimeni altcineva.

Adica oamenii sunt diferiti unul de celalalt,din punct de vedere fizic,al comportamentului in societate,unii au capacitatea de a percepe mai rapid,altii mai greu. Fii tu insuti ! Nu te lasa influentat de critici ! Eu cred in tine ! Stiu ca poti ! Fii natural ! Nu-ti ascunde imperfectiunile ! Fii ceea ce esti in sufletul tau.

Am citit in prea multe locuri persoane care vin sa dea sfaturi ca asa e bine; ca asa a citit;dar fiecare oml este UNIC in felul lui ,niciodata nu se va potrivi cu un expert  gasit in cartile de specialitate.Am deschis acest subiect pentru a trage un semnal de alarma !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu