joi, 18 decembrie 2014

Hrana era mult mai sanatoasa

Am invatat de-a lungul timpului ca,atunci cand faci lucrurile cu mult drag si profesionalism,ele dureaza si sunt apreciate.


 

Bunicii nostri au trait timpuri mai frumoase,cand era mai putin stres,mai putina poluare si hrana mult mai sanatoasa decat cea din zilele noastre. Ceea ce mancau era natural. Mancau multe legume si fructe proaspete,nemodificate genetic,cultivate din propria gradina. 

Astazi,din cauza stresului in care traim si a timpului din ce in ce mai putin acordat noua,se mananca la fast-food. Multi oameni nu mananca legume,fructe sau,daca le mananca,o fac in mod gresit. Varsta noastra biologica poate fi mult mai mica decat cea reala,iar stilul nostru de viata influenteaza foarte mullt acest lucru.

Reteta :

- Gandirea pozitiva

-Consecventa

-Motivatie 

-Fructe,legume si suc de fructe natural

Acestea ar trebui sa fie o parte importanta a alimentatiei fiecarei persoane. Din cauza lipsei de informare in tara noastra,consumul acestora este semnificativ tot mai mic fata de cel al tarilor europene,iar asta duce la o rata de crestere a obezitatii si a altor boli metabolice tot mai mare.

Recomand salata de fructe - Se poate adauga si seminte de floarea-soarelui sau muesli cu fructe uscate 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu