duminică, 22 iunie 2014

Atitudinea !

                                 Atitudinea...


 Nimic din lumea aceasta nu îl poate ajuta pe omul care are o atitudine greşită.Între oameni există diferenţe mici, dar acestea produc o diferenţă mare. Mica diferenţă este atitudinea. Marea diferenţă este dacă e pozitivă sau negativă.Gândind, vorbind şi acţionând cu entuziasm vei atrage rezultate pozitive.Chiar dacă gândesti şi vorbesti pozitiv, nu îţi vei îndeplini visele până când nu vei acţiona.Nu uita! Prietenii îţi vor extinde viziunea… sau îţi vor omorî visele. Evaluează-ţi prieteniile.Testeaza-ti prietenii ! Gandeste-te ca atitudinea este ca o unda cu care percepi lumea.
Persoana cu o atitudine negativă gândeşte: NU POT.
 Persoana cu o atitudine pozitivă gândeşte: POT 
Persoana cu o atitudine negativă se axează pe PROBLEME.
 Persoana cu o atitudine pozitivă se concentrează pe SOLUŢII. 
Persoana cu o atitudine negativă le găseşte celorlalţi nenumărate DEFECTE.
 Intelege si tu cum am inteles si eu : Intotdeauna ai posibilitatea de a alege. Tu iti controlezi atitudinea.Succesul tău în viaţă începe şi se termină cu atitudinea pe care o ai.Cheia succesului sau a insuccesului se află la TINE şi depinde numai de atitudinea TA.De ce? Pentu că avem entuziasm şi atitudine pozitivă, pentru că gândim, vorbim şi acţionăm în acest spirit, corect spre dezvoltare si succes. Am citit int-o carte scrisa de Zig Ziglair care spunea Poți obţine tot ce doreşti în viaţă, dacă îi vei ajuta pe alţii să obţină ceea ce îşi doresc. Asa ca eu am stras concluzia ca :  Cea mai bună metodă de a prezice viitorul este SĂ-L DETERMINI să se întâmple aşa CUM VREI TU!
Acum este momentul să îţi asumi controlul asupra propriei atitudini. Mergi înainte şi crede în tine.
Ai curajul să-ţi urmezi visele şi, mai mult decât orice, să nu uiţi niciodată că… ATITUDINEA ESTE TOTUL! Am lucrat ceva vreme la acest motto : Nimic nu poate opri omul cu o atitudine corecta sa isi indeplineasca scopul .
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu