miercuri, 25 iunie 2014

''Secretul''

                             Secrete... Shht !! 


Va plac secretele? Eu cred ca fiecare om trebuie sa aiba un secret al lui,ca sa fie cu adevarat frumos. Nu am nimic impotriva secretelor,sunt folositoare. Si mai cred ca fiecare carte trebuie sa aiba o viata secreta a ei, ca sa fie cu adevarat buna. Secretele astea nu-i bine sa fie dezvaluite decat oamenilor frumosi pe dinauntru. 

 Cand iti pierzi un secret sau il afla cine nu trebuie,e ca si cum te-ai imputina,ca si cum ai scadea in inaltime,in loc sa cresti. Dar daca-l spui unui om cu suflet mare,asta e intareste. Secretele cartilor dainuie ani de zile. Cartile care au un secret pot fi citite si dupa o suta de ani.

 De obicei,scriitorul le-a scris,pentru ca sa inveseleasca pe cineva trist sau sa uite ca el insusi ca e foarte bolnav sau ca sa castige dragostea cuiva care nu-l baga in seama sau ca sa puna un strop de nebunie in viata lui. Dar secretul adevarat exista totusi si il leaga pe scriitor de carte,si apoi leaga cartea de cititori. Secretul a existat de-a lungul istoriei omenirii. A fost descoperit, râvnit, sustras, ascuns, pierdut şi recuperat. A fost  furat şi cumpărat cu mari sume de bani.Secretul ne dezvăluie poveşti de viaţă uimitoare.Secretul ne arată cum să aplicăm aceste cunoştinţe extraordinare în fiecare aspect al vieţii noastre, de la sănătate la bunăstare, la succes .

Acest video o sa va faca sa intelegeti mai bine. Vizionare placuta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu